Skip Navigation Links
Welkom
Over ons
Hoe werken wij
Nieuwbouw
Renovatie
Contact
 
 

Over ons

Bouwonderneming Mark Raats is een bedrijf uit Essen dat volledig wordt geleid door Mark Raats (°23/05/1972) en zijn echtgenote Patricia Nelen. Mark leidt het uitvoerende, technische en praktische werk in goede banen, terwijl Patricia zorgt voor een correcte en ordelijke administratie. Samen hebben zij een tweeling, Lotte en Jens, die opgroeien in een warm gezin waarin familiale waarden erg belangrijk zijn.


De eerste steen van Bouwfirma Mark Raats werd reeds in april 1995 gelegd. Toen stichtte vader Adriaan met zijn drie zonen het bedrijf Gebroeders Raats Bouw- en Timmerwerken. Na enkele jaren sloeg oudste zoon Mark in 2001 zijn eigen weg in: hij richtte Bouwonderneming Mark Raats bvba op, waarmee hij zich specifiek ging toeleggen op ruwbouwwerken van nieuwbouwwoningen en van renovatieprojecten. Vader Raats ging bij Mark in loondienst en geniet ondertussen van zijn welverdiend pensioen. Het oorspronkelijke bedrijf wordt nog steeds geleid door één van Marks broers.


Mark specialiseerde zich steeds meer in het bouwen en verbouwen van zowel woningen als appartementen. Als zelfwerkend patroon leidt hij zijn team als geen ander. Hij kiest bewust voor kleinschaligheid en voor een goed contact tussen hem en de klant. Zo worden er steeds correcte afspraken gemaakt en kan u erop vertrouwen dat Mark uw project kwalitatief en met respect voor uw budget uitvoert.
 

Kalmthoutsesteenweg 207 - 2910 Essen - E-mail info@markraats.be
Tel. +32 (0)3 677 04 16 - Fax +32 (0)3 677 04 16 - GSM +32 (0)495 285 569
©Copyright 2014 Bouwonderneming Mark Raats bvba | Designed by Ch®is